Wat als jouw bedrijfsvoering 10 x beter kan?

Laat je Business Checken 

Wat als jouw bedrijfsvoering

10 x beter kan?

Laat je Business Checken 

Resultaatgericht

Samen aan de slag

Meteen quick wins

Staat jouw uitdaging in dit lijstje?

 • Het kost me moeite om met de hoge eisen en dagelijkse druk van het ondernemerschap mijn passie te blijven volgen.
 • Ondernemerstrainingen geven een 'one size fits all' benadering, ik wil persoonlijke en professionele ondersteuning.
 • Ik wil mijn team uitbreiden met freelancers die met me samenwerken.
 • Mijn agenda is overvol, help me mijn bedrijfsactiviteiten meer te systematiseren.
 • Mijn omzet groeit gestaag, maar dat gaat wel ten koste van mijn energie.
 • Ik heb een contractuele uitdaging met mijn klant, leverancier of teamlid en ik begrijp niet hoe ik dit - met behoud van relatie - kan oplossen.
 • Mijn verkoopteam kan wel wat tips vanuit klantenperspectief gebruiken.
 • Ik wil mijn verkoopactiviteiten geheel uitbesteden.

wat houdt je tegen?

In deze wereld van online kennis delen is het nog steeds de verbinding en de toegepaste kennis die het 'm doet.

Onze tijd is kostbaar. Daarom is er eerst de Business check.

Doe de Business Check

Krijg helder waar je kansen 

voor boven-exponentiële groei liggen

 • Helpt je persoonlijke en zakelijke obstakels onder ogen te zien.
 • Professionele en praktische tips voor meer energie, meer vrije tijd en meer inkomen
 • Zet krachtige vervolgstappen om je quick wins te boeken

Doe de Business 

Check

Krijg helder waar je kansen voor

boven-exponentiële groei liggen

Krijg helder waar

 je kansen voor

boven-exponentiële

groei liggen

 • helpt je persoonlijke en zakelijke obstakels onder ogen te zien.
 • professionele en praktische tips voor meer energie, meer vrije tijd en meer inkomen
 • Zet krachtige vervolgstappen om je quick wins te boeken

Hoe een Business Check aanvragen?

1. apply

Klik op de knop hieronder om een intake gesprek te boeken.

2. plan

Het intakegesprek duurt dertig minuten. Kies een tijdstip. 

3. talk to me

We kijken vervolgens of we samen een klik hebben.

Hoe werkt het?

Tijdens het intakegesprek krijg je een indruk van wat ik voor je kan betekenen en of we een 'klik' hebben.

In ruil voor onze tijd, onderzoeken we samen of ik je groeiambities kan beantwoorden.

Pas daarna beslis jij of je investeert in jezelf en de Business Check. 

Onze wederzijdse mate van committment is belangrijk voor het welslagen van ons traject.

Vandaar dat je naar mij toekomt voor de Business Check in ons prachtige Château de Bussolles in midden Frankrijk. 

Daarbij inbegrepen zijn 2 dagen voor een uitgebreide persoonlijke intake en 2 dagen voor een deep dive in de verschillende business strategiën. 

Vergeet vooral niet dat de omgeving van het landgoed een diepe werking heeft op alle bewustzijnslagen. Je zult niet ontkomen aan een heel andere kijk op je ondernemende leven.

Tijdens de Business Check verdiepen we ons in je huidige business- en lifestyle en de uitdagingen die je momenteel als eigenaar ervaart bij het opschalen van je bedrijf. 

De uitkomst is een implementatiestrategie voor het komende jaar én vaststelling van de investering en commitment om deze beoogde omzet en winst te behalen.  

Wat anderen vertellen


Begrip van mijn eigen innerlijke management team heeft mij veel opgeleverd op het niveau van sales, processen maar ook op het gebied van mindset en ambitie. Ik zet nu serieus stappen met mijn bedrijf en als mens, als ondernemer. Met rust ondernemen, een omzetgroei die ik op eigen kracht niet voor mogelijk had gehouden, lol in het ondernemen en genoeg input om van het komende jaar een nog mooier jaar te maken! Dank!

Thijs Buijs

Yellowlime.nl


De Business Check gaf me de gelegenheid om onze acquisitie-strategie aan te scherpen. Ik kreeg concrete tips en tricks die ik meteen heb toegepast. Een belangrijk inzicht was dat het niet uitsluitend gaat om de kwantiteit, maar vooral om de kwaliteit van onze klanten: klanten kwalificeren in plaats van hunten. Jacqueline vraagt door, geeft heldere en concrete handreikingen. Je krijgt advies wat in de huidige bedrijfsfase bij jou én je onderneming past.

Farah Coppola

Mindelevators.nl


In eerste instantie was onze grote vraag of het niet te theoretisch zou worden. Echter, er moest NU iets gebeuren en 'niets doen' leidt sowieso niet tot verandering. Met de Business Check kregen we meer inzicht in onze doelgroep en de bijbehorende prijsstelling. Richting onze leveranciers zijn we nu beter in staat onze grenzen te stellen, immers: wie betaalt, bepaalt. Van harte aanbevolen en vooral praktisch te implementeren! 

Bram ten Tije en Marieke Pross

TBTravel.nl


Toen ik voor het traject stond, vertelde ik mezelf: ' Ik ben al 11 jaar ondernemer, marketing is mijn vak en ik doe al lang mijn eigen acquisitie, ik kan het al. Krijg ik wel genoeg? Toen ik Jacqueline ontmoette in een online netwerkbijeenkomst, knalde haar charisma door het scherm heen.

Ik was geïntrigeerd toen ze me spontaan een kennismakingsgesprek aanbod en me liet zien hoe enthousiast volhardend ze was om met me te werken. Het zou een rocky road worden, waarin ik me regelmatig afvroeg, wil ik dit wel? Toen ik al vrij snel precieze aanwijzingen kreeg voor aanpassing van mijn nieuwe (!) website en niet veel later een ideale klant kreeg die bovendien vooruit betaalde voor mijn dienstverlening én op lange termijn een 
fijne samenwerkingspartner bleek te zijn, was ik om. 


Mijn verkoopproces was in korte tijd anders opgezet. Robuuster, ik voel me er zeker bij en kan het herhaald toepassen. Het is mijn blauwdruk geworden voor de ideale manier van klanten werven, precies zoals het bij mij en mijn klanten past. Ik verdiep me graag in mijn klanten en pas nu mijn communicatie nog meer aan, zodat gesprekken nog soepeler verlopen.

Ik kreeg concrete aanwijzingen voor mijn offertes. Ik leerde ‘closen’ op allerlei voor de klant passende manieren, zonder mijn authenticiteit te verliezen. Wat ik intuïtief al aanvoelde, is nu nog strakker, nog duidelijker en concreter geworden. Jacqueline brengt vooral omzetgroei voor ondernemers die heel graag beter willen worden in sales, maar daarvoor nog niet de competentie, kennis of kunde hebben. Wat me daarbij verraste waren haar snelle, praktische en doorleefde tips bij elk obstakel dat ik tegenkwam.

testimonial Jasper van Bochove
Jasper van Bochove

Soundbusiness.nl


Mijn grootste uitdaging lag erin om meer AAN mijn bedrijf te werken en me minder te laten leiden door de projecten voor mijn klanten. Een van de business strategieën die ik inmiddels heb geïmplementeerd, is het systeem van doorverwijzing. Zo kwam ik ook bij jou terecht, door een van jouw eerdere klanten. We begonnen met mijn unieke vermogen en kracht: het hybride werken te combineren met een door Alea company ontworpen welkome kantooromgeving.


Jacqueline heeft mij handvaten aangereikt om vanuit deze propositie klantrelaties aan te gaan. Wat ik doe is echt uniek. Tevens wilde ik het onderdeel projectmanagement anders gaan inrichten simpelweg omdat de tijd en energie wat dit kost ten koste gaat van mijn unieke vermogen. Wil ik groeien op persoonlijk en zakelijk vlak, heb ik ervoor gekozen om dit te outsourcen.  Dit stelt mij in staat om wel de kwaliteit van het eindproduct te bewaken voor mijn opdrachtgevers.


Verder heb ik onlangs mijn eerste inspiratiesessie georganiseerd, goed passend bij wie ik ben. Dan kan ik mezelf ook goed laten zien aan mijn potentiële klanten. Bewust zijn van mijn toegevoegde waarde en hiervoor gaan staan, maakt verkopen leuk.


Je hebt me laten zien dat er qua persoonlijkheden altijd een andere kant is. Ik ben me meer bewust geworden van de unieke waarde die ik toevoeg aan mijn klanten, wat ik doe en wat ik teweegbreng. Het verder uitwerken van de klantcases geeft me vernieuwd vertrouwen in mijn klantcontact-momenten. Door goede vragen te stellen, herken ik veel sneller de klantproblemen. Daar ligt ook de verbinding.


Het was een intens traject waarin je me liet zien dat je bereid was om snel te reageren op mijn vragen en er helemaal te zijn, door de weerstand heen. Dat prikkelt en heeft z’n impact gehad. Met alle inzichten beschik ik nu over voldoende bagage om komend jaar het in de praktijk te brengen. Ik kijk ernaar uit om na een jaar van zaaien, de komende jaren te oogsten. Dank je wel.

Testimonial Sebastiaan Vierkant
Sebastiaan Vierkant

Aleacompany.nl

Jacqueline Moleman

Checkt je business. Geeft je tips. Zodat je weer door kunt. Met een enorme drive en ambitie om mijn beste blijmoedige ondernemende leven te leiden en mijn professionele vaardigheden met jou te delen. Want ik houd van het leven en van tailor made aandacht voor briljante ondernemers zoals jij, die een uniek verschil maken. 

Business Check voor ondernemers
30 +

Jaren ervaring

10 000 +

In & Verkoopgesprekken

1000 +

Samenwerkingscontracten

Wat mag je verwachten?

 • Je krijgt een aantal heldere en concrete handreikingen om meteen al stappen te zetten met je bedrijf.
    
 • Professionele dame die geweest is waar jij nu bent en die je vanuit haar doorleefde ervaring kan helpen en jou niet alleen met raad, maar ook met daad bijstaat!
 • Stel me jouw vragen over elk onderwerp dat je tegenkomt in je ondernemende leven in een groeiend en bloeiend bedrijf.
 • Ik vind het fijn om je te leren kennen en mijn professionele kennis en ervaring met je te delen, vooral als je het daarna doorvertelt aan je vrienden.

Voor wie is
de Business Check bedoeld?


De Business Check is voor de zakelijke en creatieve specialist die een verschil wil maken zonder gezondheid en relaties te ondermijnen.

Voor wie is
de Business Check bedoeld?


De Business Check is voor de zakelijke en creatieve specialist die een verschil wil maken zonder gezondheid en relaties te ondermijnen.

“ Elk moment dat je niet bent gefocust op je dromen, gaat je aandacht uit naar je twijfels en obstakels.”

J. Demartini

doe de business check

Vraag hier je intakegesprek aan voor jouw Business Check

Gebruik onderstaande knop om een afspraak met mij in te plannen.

Een Sms of WhatsApp naar +31 6 50 52 71 89 kan ook

Vraag hier je intakegesprek aan voor jouw Business Check

Gebruik onderstaande knop om een afspraak met mij in te plannen.

Een Sms of WhatsApp naar 0031 (0)6 50 52 71 89 kan ook