Word

onweerstaanbaar
in gezondheid 

begin met jouw mentale,
fysieke & financiële gezondheid

Genietwerken of Gezondernemen noem ik het. In de flow, zonder ondernemersstress. Met de optimale motivatie blijmoedig onderweg.  Welke beperkende overtuigingen houden jou nog tegen? Hoe is het met je zelfzorg? Of heb je nog last van verslavingen, zoals roken, alcohol, teveel eten, afleiding zoeken, uitstellen, te weinig bewegen en slecht timemanagement? 

Word een gezonde ondernemer

begin met jouw mentale, fysieke & financiële gezondheid

Genietwerken noem ik het. In de flow, zonder ondernemersstress. Met de optimale motivatie blijmoedig onderweg.  Welke beperkende overtuigingen houden jou nog tegen? Hoe is het met je zelfzorg?  Nog last verslavingen, zoals roken, alcohol, teveel eten, afleiding zoeken, uitstellen, te weinig bewegen, slecht timemanagement?
Wil jij ondernemen met behoud van levenskwaliteit? Met meerdere inkomensstromen waardoor je zorgeloos en blijmoedig onderweg bent en op de manier die jij voor ogen had toen je met je bedrijf begon? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Lees de blog artikelen die ik schreef over Gezond Ondernemen hieronder:

mindset

Beperkende overtuigingen spelen je parten. Je stelt jezelf vragen: “Ben ik het wel waard? Betaalt mijn klant wel? Ben ik wel goed genoeg? Heb ik op tijd mijn volgende opdracht? ”  Deze vragen helpen je niet om jouw ondernemersdroom waar te maken. Wat als het heel eenvoudig is om daar iets aan te doen, je verleden achter je te laten en de creatie van je toekomst actief ter hand te nemen?  

fysieke gezondheid

Maar al te vaak ontmoet ik ondernemers die ongezond gedrag vertonen. Die zich er niet van bewust zijn dat hun lichaam de tempel is van hun onderneming. Die hun verslavingen aan ongezonde voeding, drank en stress heel normaal vinden. Mijn doel is al lang niet meer om mijn pensioen te ‘halen.’ Mijn doel is om met optimale levenskwaliteit fluitend te blijven ondernemen tot ver na mijn 100e levensjaar. Lees hier hoe ik dat binnen jouw handbereik bracht. 

De dag dat mijn gezondheid voorgoed veranderde Een Facebook messenger berichtje: ‘Ik vind je een toffe vrouw. Zullen we een

Lees meer

Achteraf gezien gemakkelijk aanwijsbaar In gezonde leefstijl voor een blij ondernemend leven schreef ik over het onderzoek dat ik uitvoerde

Lees meer

financiËle gezondheid

Heb je je als ondernemer wel eens zorgen gemaakt over de stabiliteit van je inkomen? Bijvoorbeeld bij tijdelijke ziekte? Of bij een plotseling virus? Of over de haalbaarheid en houdbaarheid van je pensioen? Heb je je wel eens afgevraagd hoe je dat voor de rest van je leven kon regelen? Graag geef ik je mijn gouden tips voor aanvullende inkomensstromen.  

…Er was eens… Een meisje dat nogal snel van begrip was…dat zich daardoor onbegrepen voelde…zich nergens thuis voelde…Dat meisje groeide

Lees meer

Ja! Want dat is wat ik doe! Dat is ook wat ik andere ondernemers laat ervaren. Passief inkomen is simpel gesteld

Lees meer

Ik daag je uit om weg te stappen van de illusie dat geld je vrijheid geeft, dat je omstandigheden je

Lees meer

Nog geen Gezondernemer? 


Ontdek wat je tegenhoudt om blijmoedig  gezond ondernemend onderweg te zijn.  

Van energievreter naar lichtbrenger

Wat geeft jou energie? Een betere vraag is: waar lekt nu jouw energie weg? Welke smoesjes gebruik jij om geen gezondernemer te zijn? Luister je naar het fluisteren van je lichaam of wacht je tot het schreeuwt? Voordat ik met je aan de slag kan is het belangrijk dat je lekker in je vel zit: mentaal, fysiek en…financieel. Geen zorgen meer. Volle energie om VOORUIT te komen. Maximaal gezondheidskapitaal. Want als jij floreert, floreert jouw onderneming ook.  

Het probleem met ongezonde ondernemers: 

  • Die hebben ongezonde ondernemingen
  • Ze leven vooral in zorgen en stress
  • Plaatsen de redenen dat hun onderneming niet loopt buiten zichzelf

business ontdoen van ongezonde gewoontes

Ik laat je zien hoe je gezond onderneemt.  Hoe je met gemak weer de oude, wat zeg ik, hoe je met gemak je beter voelt dan ooit. Hoe je eerst je geest, je lichaam en je financiële zekerheden herstelt, waarna je weer met gemak en als een blij ei onderneemt. 😊
Ik leer je te luisteren naar je lichaam, te werken met nieuwe inkomensstromen en blijmoedig onderweg te zijn. Word aantrekkelijk voor je klanten door optimale zelfzorg. Daarnaast ga je minder luisteren naar je beperkende overtuigingen en ga je volop in je lijf en je onderneming staan.
Jouw intrinsieke motivatie als ondernemer doet ertoe. Het stelt je in staat om de intrinsieke motivatie van je gesprekspartner aan te spreken, de overeenkomsten te ontdekken en de verschillen te overbruggen. Daardoor krijg jij voor elkaar wat beide partijen willen. Bovendien vind je gemoedsrust en balans in het onderhoud van je relatie met jezelf en met de ander. Zodat je op dat vlak niet voortdurend meer hoeft te ‘zwoegen.’

“Allesbepalende uitstraling voor jouw aantrekkingskracht op topklanten: een gezonde geest in een gezond lichaam”

Ontdek hier knappe invalshoeken voor optimale gezondheid in alle opzichten, zodat je je voelt als nooit tevoren. Dát is het startpunt voor een gezonde onderneming. Leer hoe je het voor elkaar krijgt om duurzame verbinding aan te gaan met het leven en oneindige levenskwaliteit te ervaren. 
Het is mogelijk om zonder risico, inkoop, verkoop of zelfs zonder het runnen van een bedrijf toch een fijne extra inkomensstroom te realiseren die het voor je mogelijk maakt om locatie- en klant-onafhankelijk te ondernemen, zodat stress tot de verleden tijd behoort en je onderneming boven-exponentieel groeit.   

Word Gezondernemer

We doen dit samen! Boek hier een korte telefonische afspraak en ik sluit je aan op de informatie die jou in no-time brengt naar mentaal, fysiek en financieel vrij gezondernemerschap.