Word
onweerstaanbaar

in relaties

mensen Doen zaken met mensen

In verschillende coachingstrajecten heb ik gezien hoe moeilijk het is om effectieve zakenrelaties te onderhouden. Hoe komt het dat communicatie zo spaak loopt? Hoe kan het dat mensen niet zeggen wat ze doen en niet doen wat ze zeggen? Dat ze hun afspraken niet nakomen?

Word
onweer-staanbaar

in relaties

mensen Doen zaken met mensen

In verschillende coachingstrajecten heb ik gezien hoe moeilijk het is om effectieve zakenrelaties te onderhouden. Hoe komt het dat communicatie zo spaak loopt? Hoe kan het dat mensen niet zeggen wat ze doen en niet doen wat ze zeggen? Dat ze hun afspraken niet nakomen?
Wil jij sneller een JA van jouw gesprekspartner? Wil je snelle, effectieve manieren om de overeenkomsten te vinden en de verschillen te overbruggen, zonder je te verliezen in please-gedrag en zonder jouw toegevoegde waarde onder de korenmaat te steken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Lees de blog artikelen die ik schreef over Onweerstaanbare Relaties hieronder:

zakelijke relaties

Jouw gesprekspartner heeft ook een leven. Aandacht is een schaars goed geworden. Wat drijft iemand ertoe met jou zaken te doen en niet met iemand anders? Hoe word je een geweldige closer? Hoe word en blijf je een voorkeursleverancier? Hoe zorg je voor loyale klanten? 

team relaties

Maar al te vaak ontmoet ik ondernemers die willen opschalen en niet weten hoe ze de onderling gemaakte afspraken vastleggen en laten nakomen. Daardoor komen ze in conflict met hun (vaak freelance) samenwerkingspartners en/of medewerkers.  Ik geef je tips om je netwerk krachtig te onderhouden en op een effectieve manier met de juiste teamleden te werken.

‘Teamwork makes the dream work’ of TEAM ‘Together Everybody Achieves Magic’. Zinnen die je waarschijnlijk al eens eerder hebt gehoord.

Lees meer

Mij wordt vaak gevraagd: wat is de juiste manier om topklanten te werven? Valkuilen Laat me beginnen bij de belangrijkste

Lees meer

persoonlijke relaties

De groei van je onderneming hangt sterk samen met je vangnet thuis. Het is heel lastig om een succesvolle onderneming te hebben en in je persoonlijke omgeving steken te laten vallen. Tijd te missen met je gezin. Of erger… Graag deel ik hier mijn tips over je balans zakelijk en privé.  

Ik ga een nogal rake stelling delen. Dus als je daar niet tegen kan, lees dan vooral niet verder. Je

Lees meer

Een tijdje geleden bevond ik me in een proces, waarbij al het ‘oude’ op z’n kop is komen te staan.

Lees meer

Hoe je jouw onderbewustzijn elk kwartaal kunt upgraden Ik ben nogal een doener. Er zijn niet veel ervaringen die ik

Lees meer

Word onweerstaanbaar in relaties


Ontdek jouw onweerstaanbare & verbindende eigenschappen
die elk persoonlijk en zakelijk gesprek tot een Win-Win maken.

Van online vluchtigheid naar warme relaties

Netwerken. Sommige ondernemers hebben een hekel aan alleen al het woord. Ze ontwijken het, weten niet hoe ze zich daar moeten gedragen. Lopen zichzelf de hele tijd voorbij in hun ‘noodzaak’ om steeds alert te zijn op de ‘volgende’ klant.  Die ze vervolgens niets kunnen verkopen.
Hebben geen strategie op … relatiekapitaal. Terwijl het blijmoedig onderweg zijn en met iedereen een gesprek kunnen aanknopen heerlijk is! En je op de meest waanzinnig toevallige manieren klanten naar je toetrekt, als jij weet hoe dat óók kan!

Het probleem met ongemak in persoonlijke en zakelijke relaties:

  • 50% van je (on)geluk hangt af van je (on)vermogen om te verbinden
  • Je mist de vaardigheden om te beïnvloeden en – blij – de relatie te onderhouden
  • De reden dat je je onderneming begon, was toch niet om alleen te zijn?

duurzaam relatiekapitaal

Ik laat je zien hoe je warme relaties onderhoudt. Hoe je met gemak gesprekken aanknoopt. Hoe jij jouw topklanten kiest, in plaats van dat ze jou kiezen. Hoe je op elk moment ‘aan’ staat en in verbinding bent met jezelf en de ander, zodat je als een blij ei onderneemt. 😊
Ik leer je de taal van verbindend zakendoen, gebaseerd op de waarden van elk persoon, waardoor je het aan- en verkoopgedrag kan beïnvloeden. Het stelt je in staat om de intrinsieke motivatie van je gesprekspartner aan te spreken, overeenkomsten te ontdekken en verschillen te overbruggen. Daardoor krijg jij voor elkaar wat beide partijen willen. Bovendien vind je gemoedsrust en balans in het onderhoud van je zakelijke en persoonlijke relaties. Zodat je op dat vlak niet voortdurend meer hoeft te ‘zwoegen.’

“Allesbepalende vaardigheden voor jouw aantrekkingskracht op topklanten en een fijn ondersteunend netwerk”

Ontdek hier knappe invalshoeken om fijne relaties te onderhouden en daarmee authentiek te ondernemen. Leer hoe je het voor elkaar krijgt om duurzame zakelijke verbindingen aan te gaan en samen te groeien. Het is mogelijk om zonder trucjes, zonder script te onderhandelen, bedreven te verkopen en op een charismatische manier in jouw eigen community met ideale klanten te werken, zodat conflicten tot de verleden tijd behoren en je onderneming boven-exponentieel gaat groeien.  

Prettig Samenwerken begint hier

Download hier de Checklist voor Prettig Samenwerken met alle vragen die je stelt voor een optimale samenwerking, van onschatbare waarde omdat ze rechtstreeks uit mijn praktijk komen en je ze meteen kan inzetten.