Relaties, Zakelijke relaties

Jouw JA! Geven en Ontvangen

Jacqueline Moleman

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Jouw JA! Geven en Ontvangen

Hoe vaak heb jij al nee gehoord in je leven? Hoe vaak heb je gedacht: mijn product of dienst lost het probleem op van mijn klanten, waarom koen ze dan niet? Wat heb ik fout gedaan?  Zo veel ondernemers krijgen een nee te horen… en gaan dan door naar de volgende prospect of klant. Wat zeg je dan tegen jezelf?

  • Volgende keer beter
  • Ze had het geld waarschijnlijk (nu) niet
  • Deze klant past niet echt in mijn klantenportfolio

Dat moet anders kunnen

Toen ik na 25 jaar in In- en Verkoop functies mijn eigen Verbindend Zakendoen methode door-ontwikkelde tot een taal, kneep ik mezelf even. Dit was hoe het WEL kon. Verbindend zakendoen. JA zeggen tegen je gesprekspartner aan de andere kant van de tafel. JA horen van je gesprekspartner aan de andere kant van de tafel. Blij blijven met ons contract EN onze relatie blijvend verdiepen.

“Heb je nou de Verbindend Zakendoen – methode toegepast?”

Ken je dat? Dat er opeens woorden worden gegeven aan wat je altijd al hebt aangevoeld? Waar geen boek over te vinden is? En geen training? Wat geen mentor of coach je kan uitleggen? Instant vaardigheid en resultaat opdoen. Elke dag er met plezier mee oefenen. Voor het eerst vroegen klanten me: “Heb je nou Verbindend Zakendoen toegepast?” Want ik vond het gewoon een heel prettig gesprek!’ En dan hartgrondig kunnen zeggen: ‘ Dat was geheel wederzijds, dankjewel!’

Nou begrijp ik wat er eerder mis ging

Kijken naar mensen zoals ik nog nooit eerder had kunnen kijken. Kijken naar mezelf en begrijpen waarom sommige mensen tot op heden geen JA tegen mijn voorstel konden zeggen.  Van nature verkoop- en inkoopgesprekken voeren. Geen scripts. Gewoon, een authentiek gesprek. Verbindend Zakendoen als taal. Wat zeg ik, de JA van mijn gesprekspartner krijg ik vaak eerder dan ik er om vraag!

Over kansen grijpen

Dat niet alleen. Er bleek een enorme kans voor mij te zijn. Ik hoefde niet het wiel opnieuw uit te vinden. Ik hoefde er alleen maar te Zijn. Gewoon, wie ik ben, met naast mijn professionele kennis en ervaring, nu ook in mijn gereedschapskist mijn eigen Verbindend Zakendoen methode. Business mentor, Sales trainer, Closer en Spreker. Dat ben ik.

Doener stijl

De eerste Verbindend Zakendoen trainer en spreker.  Helemaal ‘Doener style’. Ik voel me als een vis in het water. Putting Your Mission before Money. Ik hoop dat je mijn vibes kan voelen. Dit is hoe het wel kan. Dit is waar ik ja tegen heb gezegd.

Herkenbaar? Welke ultieme kans of creatie kwam er op jouw pad? 

Jacqueline Moleman

Auditief ingesteld. Helder wetend. Met beide voeten op de grond. Met een enorme drive en ambitie om mijn beste blijmoedige ondernemende leven te leiden en mijn professionele vaardigheden met jou te delen. Want ik houd van het leven en van tailor made aandacht voor briljante ondernemers zoals jij, die een uniek verschil maken.

Jacqueline Moleman - Over Verbindend Zakendoen

​Ook interessant:

Leave a Reply:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prettig Samenwerken begint hier

​​​​Download hier de Checklist voor Prettige Samenwerking met alle vragen die je stelt voor een optimale samenwerking, van onschatbare waarde omdat ze rechtstreeks uit mijn praktijk komen en je ze meteen kan inzetten.