Financiële gezondheid, gezondheid

Als het om je gezondheid gaat… Geloof je dan in sprookjes of in actie?

Jacqueline Moleman

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Als het om je gezondheid gaat… Geloof je dan in sprookjes of in actie?

…Er was eens…

Een meisje dat nogal snel van begrip was…dat zich daardoor onbegrepen voelde…zich nergens thuis voelde…

Dat meisje groeide op met twee broers in een warm gezin met hardwerkende ouders, in een dorp met 2.300 inwoners. Veilig, geborgen en ook…onbegrepen…het werd haar levensdoel om de wijde wereld te verkennen…veel talen te spreken…te verbinden…haar thuis te vinden tussen anderen… Maar waar ontbrak het haar aan…? 

Het werd een lange reis…langs multinationals…langs veel promoties…langs mooie commerciele directiefuncties…het meisje werd heel goed in ‘begrepen worden’…in verbinden. Ze trouwde met een lieve man…ze kregen twee geweldige kinderen…bleef reizen…bleef hard werken…ze bleef veel geld verdienen…Maar waar ontbrak het haar aan…?

Het meisje ging scheiden…werd super co-ouder samen met haar ex-man … want verbinden, dat kon ze…  ze bleef reizen…ze bleef hard werken… ze bleef veel geld verdienen… Maar waar ontbrak het haar aan…? 

Haar kinderen werden pubers… Ze gaf zichzelf drie jaar de tijd een mooie onderneming op te bouwen. Dat lukte, ze werd business coach…ze bleef reizen, nu samen met haar kinderen…ze bleef hard werken… ze bleef veel geld verdienen… Maar waar ontbrak het haar aan…? 

Haar kinderen werden studenten. Ze vond weer een lieve partner… en dacht dat haar leven weer compleet was… zbleef reizen, nu samen met haar partner…ze bleef hard werken… ze bleef veel geld verdienen… Maar waar ontbrak het haar aan…?

In 2017 kwam er een harde stop. Haar partner werd ernstig ziek. ze bleef bij hem…niet meer in staat haar werk te doen… haar spaargeld slonk… En waar ontbrak het haar aan…?

In het zicht haar liefste te verliezen, zat ze stil naast zijn bed, vroeg ze het aan zichzelf … en ze fluisterde …

” …DE VERBINDING MET MEZELF... “

Het meisje was al heel vroeg in haar leven de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt…ze had zichzelf mentaal en fysiek verwaarloosd…zichzelf ondergeschikt gemaakt aan wat anderen van haar nodig hadden…Herkenbaar misschien? 

Haar partner werd weer helemaal de oude …Het meisje krabte zichzelf achter de oren…Hoe kon ze doen wat ze graag deed…reizen…verbinden..mensen helpen … anderen helpen een mooi leven te leiden…zich weer mentaal, fysiek en inmiddels ook financieel weer gezond voelen EN in verbinding blijven met zichzelf?  Een superkuur kwam op haar pad. Ze viel eerst achttien kilo’s af, ging daarna weer hardlopen en voelde zich als een jong veulen in de wei. Weer die vraag:

” HOE BLIJF IK IN VERBINDING MET MEZELF EN DOE IK WAAR IK GOED IN BEN?  ” 

Door mijn positieve ervaringen met jou te delen!

Meer dan 200 mensen haakten inmiddels aan en namen – net als ik – hun gezondheid serieus. Daaruit ontstonden mooie samenwerkingen.

We begonnen in januari 2019

 • Met een goed programma van een betrouwbaar bedrijf
 • Dat een maatschappelijk probleem (ongezonde leefstijl) oplost
 • Waarvoor een oplossing is in de vorm van natuurlijke produkten

Waarom is het interessant om nu te starten? 

 • De zomer komt eraan! Je valt – net als wij – binnen 21 dagen 4-10 kg af,  op een super verantwoorde manier
 • Je verliest geen spiermassa, dus er is geen jojo effect
 • Je krijgt ondersteuning van een enthousiast en ervaringsdeskundig team
 • Je weet dat het werkt, zodra je zelf het programma zelf hebt ervaren

We zijn op een missie om 100 ondernemers te helpen en te inspireren om gezonder, gelukkiger & vrijer te leven! 😍  

Neem contact met ons op en we verstrekken je graag meer vrijblijvende informatie, zodat je snel kunt beslissen of je meedoet. 


Jacqueline Moleman

Auditief ingesteld. Helder wetend. Met beide voeten op de grond. Met een enorme drive en ambitie om mijn beste blijmoedige ondernemende leven te leiden en mijn professionele vaardigheden met jou te delen. Want ik houd van het leven en van tailor made aandacht voor briljante ondernemers zoals jij, die een uniek verschil maken.

Jacqueline Moleman - Over Verbindend Zakendoen

​Ook interessant:

Leave a Reply:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Gezondernemer

​​​​We doen dit samen! Boek hier een korte telefonische afspraak en ik sluit je aan op de informatie die jou in no-time brengt naar mentaal, fysiek en financieel vrij gezondernemerschap.